Hama 14094

Hama 14094

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
USB-s töltőkészülék gépkocsiba

Tökéletesen illik a 12 V-os szivargyújtó hüvelybe
Minden beépített akkuval rendelkező MP3 lejátszó töltéséhez, áramellátásához.
Csupán 4 cm széles

Ez a kicsi USB-s gépkocsiba való töltőkészülék lehetővé teszi, hogy a szivargyújtóját USB-csatlakozóvá alakítsa. Arra csatlakoztatva feltölti az összes MP3 lejátszót, amely az áramot egy számítógép USB csatlakozóján keresztül kapja. Egyszerűen alkalmazható minden beépített akkus lejátszóhoz, és radírgumi méretének köszönhetően akár állandóan a szivargyújtóra csatlakoztatva maradhat.

Jellemzők:
Gépkocsi fedélzeti hálózathoz illek (12 V) · USB kimenet: 5 V/700

Műszaki adatok:
Alkalmazási terület: Személygépkocsi · Bemenetek: Szivargyújtó csatlakozódugó · Gyártói szám: Piccolino · Kimenetek: USB · Kimenetek száma: 1 x · Kimeneti áram (max. ): 650 mA · Kimeneti áram (max. ) csatornánként: 650 mA · Méret, hossz: 40 mm · Szín: Fekete · Súly: 83 g · Tápegység típus: USB-s töltőkészülék · Átmérő: 24 mm

Figyelem:
Alkalmas Apple iPod®, Samsung vagy Philips MP3 lejátszókhoz is

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.